TEATER PULS

pulsteatergruppe@yahoo.com

instagram

bio // TEATERGRUPPE

MEDLEMMER

Instruktør - Minna Højholt
Koreograf og skuespiller - Emma Marie Nielsen
Manuskriptforfatter, pr-ansvarlig og skuespiller - Emilie Lembek
Skuespillere - Andreas Bruun Pedersen, Frederik August Wallind, Jamina Chelina Green, Téo Lepetit, Jakob Hasselstrøm

OM GRUPPEN

Teater PULS er en ung københavnsk teatertrup med fuld fart fremad. De skaber teater med en finger på pulsen om emner der er relevante for vores generation af unge.

Teater PULS vision er at skabe ærligt og samfundskritisk teater for alle, også folk som måske ikke er vante teatergængere, ved at udfordre publikums grænser og mulige fordomme om hvad teateret kan som kunstform. Deres forestillinger er fangende, sjove, intense på godt og ondt, og målet er altid at efterlade publikum med nyt stof til eftertanke.

OM KOMMENDE PROJEKTER

Teater PULS debuterede i 2019 med forestilling ‘Den sidste nadver’ på Xenon og Teater ZeBu, og er nu igang med deres anden forestilling ‘Vind mit hjerte: det kæmpestore live-dating show’ som har premiere på Teaterøen i oktober 2020 som en del af Vildskud Festival.

I forestillingen bliver publikum inviteret indenfor til et futuristisk live-dating show med seks deltagere som synes de har prøvet alt i kampen på at finde kærligheden og som derfor har meldt sig til statens nye ‘alt eller intet’ dating-show. I slutningen af showet skal de, med hjælp fra vores excentriske vært og publikum, have fundet sammen i tre lykkelige par.

 

Vind mit hjerte’ er en forestilling om at finde noget ægte i en absurd og falsk verden, om ensomhed alene og i fællesskaber og om presset der ligger i det konstant er være ’på’. 

STØT KUNSTNEREN

Giv en enkelt donation på 100kr
arrow&v

©kmmunity 2020

  • Grey Instagram Icon