FAQ

FØRST OG FREMMEST

Kmmunity formidler alene kontakten mellem køber og sælger af en given varer.
Al levering betaling og evt. reklamation sker direkte mellem sælger af varer og køber.

HVILKEN BETALING TAGER I ?

Indtil videre tager vi kun i mod VISA/Dankort og Mastercard - men vi har planer om at få paypal og mobilepay inden for den kommende tid.

HVOR LEVERER I HEN ?

Vi leverer på nuværende situation kun i Danmark. 

HVOR LANG TID TAGER LEVERINGEN ?

Vi gør alt for at din ordre kommer så hurtigt som muligt, men siden at det er den individuelle kunstner som først (i nogle tilfælde) skal printe/lave produktet, kan der godt gå 10-15 hverdage før at varen afsendes. 

Når først pakken er afsendt, tager det op til 7 dage at levere.

Vi tilbyder indtil videre kun DAO som levering.

HVAD HVIS JEG VIL RETURNERE ?

Hvis du er utilfreds med pakken, vil vi selvfølgelig gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi tilbyder derfor fortrydelsesret op til 30 dage. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer, der er fremstillet efter dine specifikationer, eller som har fået et tydelig personligt præg

 

HVORDAN FORTRYDER JEG ?

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan f.eks skrive til os igennem sms eller mail, hvor du oplyser at du fortryder. Efter din besked, vil du blive kontaktet af en fra Kmmunity, hvor vi guider dig i hvordan vi får pakken sendt tilbage til kunstneren på bedst mulig vis. Du kan finde Kmmunitys email og tlf. nummer i menuen under "kontakt".

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. 

HVAD MED RETUROMKOSTNINGER ?

Du skal selv betale for returnering af varen, dette beløber sig til maks 350 kr. Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. 

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

HVORDAN SKAL JEG SENDE PAKKEN ?

Det er vigtigt for os at modtage pakken som du fik den, da det ikke skal gå ud over de individuelle kunstnere i sidste ende. Derfor hæfter du for en evt. forringelse af varens værdi, som kan skyldes af en anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Varen skal tilbageleveres i originalemballage - det betyder at emballagen må godt åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Hvis du har nysgerrig på noget og har nogle spørgsmål, så skriv herunder i formularen;

©kmmunity 2020

  • Grey Instagram Icon